Komt u uit winschoten? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Vuurwerkspecialist Wieske in Nieuwe Pekela. De vuurwerkdealer voor de regio nieuw pekela, veendam, muntendam, winschoten en oude pekela

Vuurwerkspecialist Wieske
Albatrosstraat 78B, Nieuwe Pekela

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk winschoten

Duits vuurwerk kopen in winschoten

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van winschoten bij Vuurwerkspecialist Wieske. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van winschoten.
Vuurwerkspecialist Wieske is dé vuurwerkdealer voor de regio Nieuwe Pekela, veendam, muntendam en winschoten. Ook veel mensen uit oude pekela, onstwedde en veele kopen vuurwerk bij Vuurwerkspecialist Wieske.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

winschoten is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in winschoten naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Albatrosstraat 78B te Nieuwe Pekela zijn:

Komt u uit winschoten?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Vuurwerkspecialist Wieske in Nieuwe Pekela. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit stadskanaal, vlagtwedde of harpel komt.