Komt u uit martenshoek? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Timmer Tweewielers in Hoogezand. De vuurwerkdealer voor de regio hoogezand, martenshoek, gorecht, zuidbroek en kalkwijk

Timmer Tweewielers
Kerkstraat 255, Hoogezand

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk martenshoek

Duits vuurwerk kopen in martenshoek

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van martenshoek bij Timmer Tweewielers. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van martenshoek.
Timmer Tweewielers is dé vuurwerkdealer voor de regio Hoogezand, martenshoek, gorecht en zuidbroek. Ook veel mensen uit kalkwijk, muntendam en zuidlaren kopen vuurwerk bij Timmer Tweewielers.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

martenshoek is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in martenshoek naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kerkstraat 255 te Hoogezand zijn:

vrijdag 27 december 8.00-21.00
zaterdag 28 december 8.00-18.00
zondag 29 december gesloten
maandag 30 december 8.00-21.00
dinsdag 31 december 8.00- 17.00

Komt u uit martenshoek?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Timmer Tweewielers in Hoogezand. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit sappemeer, froombosch of kropswolde komt.