Komt u uit alvema? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Habbekrats in Nijmegen. De vuurwerkdealer voor de regio nijmegen, wijchen, berg en dal, ubbergen en weurt

Habbekrats
In de Betouwstraat 17, Nijmegen

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk alvema

Duits vuurwerk kopen in alvema

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van alvema bij Habbekrats. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van alvema.
Habbekrats is dé vuurwerkdealer voor de regio Nijmegen, wijchen, berg en dal en ubbergen. Ook veel mensen uit weurt, beuningen en malden kopen vuurwerk bij Habbekrats.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

alvema is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in alvema naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de In de Betouwstraat 17 te Nijmegen zijn:

dinsdag t/m vrijdag 12.00 - 18.00 uur
zaterdag 10.00 - 17.30 uur
vrijdag 28 dec. 10.00 - 18.00 uur
zaterdag 29 dec. 10.00 - 18.00 uur
zondag 30 dec. 12,00 - 17.00 uur
maandag 31 dec. 10.00 - 18.00 uur

Komt u uit alvema?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Habbekrats in Nijmegen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit groesbeek, ooij of alvema komt.