Komt u uit elst? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Profile van Hassel in Rosmalen. De vuurwerkdealer voor de regio rosmalen, s-hertogenbosch, nuland, berlicum en elst

Profile van Hassel
Dorpsstraat 29, Rosmalen

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk elst

Duits vuurwerk kopen in elst

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van elst bij Profile van Hassel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van elst.
Profile van Hassel is dé vuurwerkdealer voor de regio Rosmalen, s-hertogenbosch, nuland en berlicum. Ook veel mensen uit elst, geffen en vinkel kopen vuurwerk bij Profile van Hassel.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

elst is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in elst naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Dorpsstraat 29 te Rosmalen zijn:

Vuurwerk verkoop 2019
28 December, van 08.00 uur tot 20.00 uur
30 December van 08.00 uur tot 20.00 uur
31 Decemeber van 08.00 uur tot 18.00uur
Landelijk zondag 29 December geen verkoop. Maar wel geopend voor bestellingen en advies en categorie 1 verkoop.
Van 13.00 uur tot 17.00 uur.
TOT ZIENS bij Profile van Hassel

Komt u uit elst?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Profile van Hassel in Rosmalen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit kaathoven, plein of Empel komt.