Komt u uit Wormerveer? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Staphorsius in Zaandijk. De vuurwerkdealer voor de regio Zaandijk, Westzaan, Wormerveer, Assendelft en Wijdewormer

Staphorsius
Guisweg 31, Zaandijk

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk Wormerveer

Duits vuurwerk kopen in Wormerveer

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van Wormerveer bij Staphorsius. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van Wormerveer.
Staphorsius is dé vuurwerkdealer voor de regio Zaandijk, Westzaan, Wormerveer en Assendelft. Ook veel mensen uit Wijdewormer, Oostzaan en Zaandam kopen vuurwerk bij Staphorsius.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

Wormerveer is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Wormerveer naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Guisweg 31 te Zaandijk zijn:

Komt u uit Wormerveer?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Staphorsius in Zaandijk. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Koog aan de Zaan, Westpoort of Noord-Holland komt.