Komt u uit Slochteren? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Fietswereld Dittrich in Harkstede. De vuurwerkdealer voor de regio Harkstede, Groningen, Haren, Hoogezand en Slochteren

Fietswereld Dittrich
Bieleveldslaan 1, Harkstede

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk Slochteren

Duits vuurwerk kopen in Slochteren

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van Slochteren bij Fietswereld Dittrich. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van Slochteren.
Fietswereld Dittrich is dé vuurwerkdealer voor de regio Harkstede, Groningen, Haren en Hoogezand. Ook veel mensen uit Slochteren, Siddeburen en Bedum kopen vuurwerk bij Fietswereld Dittrich.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

Slochteren is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Slochteren naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Bieleveldslaan 1 te Harkstede zijn:

28-12-2018:
08.00u tot 20.00u

29-12-2018:
08.00u tot 20.00u

30-12-2018:
gesloten

31-12-2018:
08.00 tot 18.00

Komt u uit Slochteren?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Fietswereld Dittrich in Harkstede. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Westerbroek, Kolham of Lageland komt.