Komt u uit wateringen? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Het Hapje - Vreeswijkstraat in Den Haag. De vuurwerkdealer voor de regio den haag, wateringen, escamp, de uithof en poeldijk

Het Hapje - Vreeswijkstraat
Vreeswijkstraat 145, Den Haag

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk wateringen

Duits vuurwerk kopen in wateringen

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van wateringen bij Het Hapje - Vreeswijkstraat. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van wateringen.
Het Hapje - Vreeswijkstraat is dé vuurwerkdealer voor de regio Den Haag, wateringen, escamp en de uithof. Ook veel mensen uit poeldijk, kwintsheul en leyenburg kopen vuurwerk bij Het Hapje - Vreeswijkstraat.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

wateringen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in wateringen naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Vreeswijkstraat 145 te Den Haag zijn:

Wij zijn geopend

Zaterdag 28 Dec. 9.00 - 22.00
Maandag 30 Dec. 9.00 - 22.00
Dinsdag 31 Dec. 9.00 - 18.00

TOT ZIENS BIJ HET HAPJE VUURWERK ZUIDERPARK DEN HAAG

Komt u uit wateringen?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Het Hapje - Vreeswijkstraat in Den Haag. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit houtwijk, rijswijk of esselanden komt.