Komt u uit Stolwijk? Koop uw duitse vuurwerk dan bij KaBoom Vuurwerk in Gouderak. De vuurwerkdealer voor de regio Gouderak, Moordrecht, Nieuwerkerk, Gouda en Ouderkerk

KaBoom Vuurwerk
Middelblok 194, Gouderak

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk Stolwijk

Duits vuurwerk kopen in Stolwijk

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van Stolwijk bij KaBoom Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van Stolwijk.
KaBoom Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Gouderak, Moordrecht, Nieuwerkerk en Gouda. Ook veel mensen uit Ouderkerk, Haastrecht en Stolwijk kopen vuurwerk bij KaBoom Vuurwerk.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

Stolwijk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Stolwijk naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Middelblok 194 te Gouderak zijn:

Woensdag 29 december: 09:00 - 20:00 uur
Donderdag 30 december: 09:00 - 20:00 uur
Vrijdag 31 december: 08:00 - 18:00 uur

Komt u uit Stolwijk?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij KaBoom Vuurwerk in Gouderak. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Waddinxveen, Westergouwe of Lekkerkerk komt.