Komt u uit sint annaparochie? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Hubo Faber in Harlingen. De vuurwerkdealer voor de regio harlingen, midlum, wijnaldum, sexbierum en tzummarum

Hubo Faber
Lanen 19-21, Harlingen

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk sint annaparochie

Duits vuurwerk kopen in sint annaparochie

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van sint annaparochie bij Hubo Faber. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van sint annaparochie.
Hubo Faber is dé vuurwerkdealer voor de regio Harlingen, midlum, wijnaldum en sexbierum. Ook veel mensen uit tzummarum, franeker en minnertsga kopen vuurwerk bij Hubo Faber.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

sint annaparochie is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in sint annaparochie naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Lanen 19-21 te Harlingen zijn:

Openingstijden voorverkoop:
Maandag 10.00 t/m 18.00
dinsdag t/m vrijdag 9.00 t/m 18.00
zaterdag 9.00 t/m 17.00

verkoopdagen losse verkoop:
vrijdag 28 december van 9.00 t/m 18.00
zaterdag 29 december van 9.00 t/m 17.00
maandag 31 december van 9.00 t/m 17.00
zaterdag en maandag is het parkeren GRATIS!

Komt u uit sint annaparochie?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Hubo Faber in Harlingen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit sint annaparochie, vlieland of lollum komt.