Komt u uit pekela? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Mestenmaker Stadskanaal in Stadskanaal. De vuurwerkdealer voor de regio stadskanaal, vledderveen, gasselternijveen, Borger en pekela
1
€ 0,01

Mestenmaker Stadskanaal
Steenhouwer 20, Stadskanaal

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk pekela

Duits vuurwerk kopen in pekela

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van pekela bij Mestenmaker Stadskanaal. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van pekela.
Mestenmaker Stadskanaal is dé vuurwerkdealer voor de regio Stadskanaal, vledderveen, gasselternijveen en Borger. Ook veel mensen uit pekela, wildervank en Nieuw Buinen kopen vuurwerk bij Mestenmaker Stadskanaal.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

pekela is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in pekela naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Steenhouwer 20 te Stadskanaal zijn:

Dinsdag t/m Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 08:00 tot 17:00
Maandag 31 dec 09:00 tot 17:00

Wij hebben pauze tussen 12:30 en 13:00

Komt u uit pekela?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Mestenmaker Stadskanaal in Stadskanaal. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit gieten, nieuwediep of buinen komt.

film

Sterling Thunder 64

€39,99
€49,99
film

Disco Inferno - Duits vuurwerk

€18,00

Army Supplies

€19,99
€29,99

B2B Rocket Bomb

€1,99
film

Glamour

€16,99
film

Golden Eagle - Duits vuurwerk

€8,00