Komt u uit Hazerswoude? Koop uw duitse vuurwerk dan bij KARWEI Boskoop in Boskoop. De vuurwerkdealer voor de regio Boskoop, Waddinxveen, Bleiswijk, Benthuizen en Moerkapelle

KARWEI Boskoop
Westpark 1, Boskoop

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk Hazerswoude

Duits vuurwerk kopen in Hazerswoude

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van Hazerswoude bij KARWEI Boskoop. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van Hazerswoude.
KARWEI Boskoop is dé vuurwerkdealer voor de regio Boskoop, Waddinxveen, Bleiswijk en Benthuizen. Ook veel mensen uit Moerkapelle, Bodegraven en Reeuwijk kopen vuurwerk bij KARWEI Boskoop.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

Hazerswoude is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Hazerswoude naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Westpark 1 te Boskoop zijn:

showroom geopend ma-vr 09.00-21.00uur, zat. 09.00-18.00, zondag 13.00-17.00uur.
losse verkoopdagen: 28, 29 en 31 december.
Openingstijden:
28 & 29 december van 09.00-21.00uur
30 december van 13.00-17.00uur (geen landelijke verkoopdag.)
31 December van 09.00-18.00uur

Komt u uit Hazerswoude?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij KARWEI Boskoop in Boskoop. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Hazerswoude, Gouda of Zoetermeer komt.