Komt u uit Vreden? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Smederij ter Haar in Winterswijk. De vuurwerkdealer voor de regio Winterswijk, Ratum, Vreden, Huppel en Meddo

Smederij ter Haar
Kottenseweg 113, Winterswijk

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk Vreden

Duits vuurwerk kopen in Vreden

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van Vreden bij Smederij ter Haar. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van Vreden.
Smederij ter Haar is dé vuurwerkdealer voor de regio Winterswijk, Ratum, Vreden en Huppel. Ook veel mensen uit Meddo, Groenlo en Lievelde kopen vuurwerk bij Smederij ter Haar.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

Vreden is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Vreden naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kottenseweg 113 te Winterswijk zijn:

28-12-2017:
08.00u tot 18.00u

29-12-2017:
08.00u tot 18.00u

30-12-2017:
08.00u tot 17.00u

31-12-2017:
Geen verkoop

Komt u uit Vreden?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Smederij ter Haar in Winterswijk. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Lichtenvoorde, Miste of Woold komt.