Komt u uit Gemert? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Vuurwerkwinkel Bakel in Bakel. De vuurwerkdealer voor de regio Bakel, Gemert, Milheeze, Helmond en Deurne

Vuurwerkwinkel Bakel
Benthem 3, Bakel

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk Gemert

Duits vuurwerk kopen in Gemert

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van Gemert bij Vuurwerkwinkel Bakel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van Gemert.
Vuurwerkwinkel Bakel is dé vuurwerkdealer voor de regio Bakel, Gemert, Milheeze en Helmond. Ook veel mensen uit Deurne, Beek en Donk en Aarle Rixtel kopen vuurwerk bij Vuurwerkwinkel Bakel.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

Gemert is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Gemert naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Benthem 3 te Bakel zijn:

28-12-2018:
09.00u - 20.00u


30-12-2018:
09.00u - 21.00u

31-12-2018:
08.00-19.00u

Komt u uit Gemert?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Vuurwerkwinkel Bakel in Bakel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Veghel, Uden of Geldrop komt.