Komt u uit Fluitenberg? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Veneboer in Hoogeveen. De vuurwerkdealer voor de regio Hoogeveen, Noordscheschut, Hollandscheveld, Alteveer en Zuidwolde

Veneboer
Schutstraat 24, Hoogeveen

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk Fluitenberg

Duits vuurwerk kopen in Fluitenberg

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van Fluitenberg bij Veneboer. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van Fluitenberg.
Veneboer is dé vuurwerkdealer voor de regio Hoogeveen, Noordscheschut, Hollandscheveld en Alteveer. Ook veel mensen uit Zuidwolde, Ten Arlo en Echten kopen vuurwerk bij Veneboer.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

Fluitenberg is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Fluitenberg naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Schutstraat 24 te Hoogeveen zijn:Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.00-18.00 uur
Woensdag: 09.00-18.00 uur
Donderdag: 09.00-18.00 uur
Vrijdag: 09.00-21.00 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur
Zondag: Gesloten

Komt u uit Fluitenberg?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Veneboer in Hoogeveen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Fluitenberg, Koekange of Nieuwlande komt.