Komt u uit Zeewolde? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Van Halteren Watersport in Spakenburg. De vuurwerkdealer voor de regio Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk, Amersfoort en Nijkerk

Van Halteren Watersport
Westdijk 26, Spakenburg

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk Zeewolde

Duits vuurwerk kopen in Zeewolde

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van Zeewolde bij Van Halteren Watersport. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van Zeewolde.
Van Halteren Watersport is dé vuurwerkdealer voor de regio Spakenburg, Spakenburg, Eemdijk en Amersfoort. Ook veel mensen uit Nijkerk, Soest en Baarn kopen vuurwerk bij Van Halteren Watersport.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

Zeewolde is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Zeewolde naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Westdijk 26 te Spakenburg zijn:

Verkoop vuurwerk:
zaterdag 28 december van 09.00 - 21.00 uur
Maandag 30 december van 09.00 - 21.00 uur
Dinsdag 31 december van 09.00 - 18.00 uur

Bestellen op deze site kan nog tot
30 december 23.59 uur en profiteer
van gratis vuurwerk.

Komt u uit Zeewolde?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Van Halteren Watersport in Spakenburg. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Eeembrugge, Zeewolde of Almere komt.