Komt u uit hoogeveen? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Metselaar Hollandscheveld in Hollandscheveld. De vuurwerkdealer voor de regio hollandscheveld, alteveer, hoogeveen, kerkenveld en zuidwolde

Metselaar Hollandscheveld
Zuideropgaande 57, Hollandscheveld

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk hoogeveen

Duits vuurwerk kopen in hoogeveen

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van hoogeveen bij Metselaar Hollandscheveld. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van hoogeveen.
Metselaar Hollandscheveld is dé vuurwerkdealer voor de regio Hollandscheveld, alteveer, hoogeveen en kerkenveld. Ook veel mensen uit zuidwolde, geesbrug en de wieken kopen vuurwerk bij Metselaar Hollandscheveld.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

hoogeveen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in hoogeveen naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zuideropgaande 57 te Hollandscheveld zijn:

Komt u uit hoogeveen?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Metselaar Hollandscheveld in Hollandscheveld. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit braamberg, nieuwlande of elim komt.