Komt u uit Yerseke? Koop uw duitse vuurwerk dan bij Multimate Van Maris in Kapelle. De vuurwerkdealer voor de regio Kapelle, Biezelinge, Goes, s Gravenpolder en Kruiningen

Multimate Van Maris
Dijkwelsestraat 36, Kapelle

Andere dealer selecteren
Header

Duits vuurwerk Yerseke

Duits vuurwerk kopen in Yerseke

Het mooiste Duitse vuurwerk koop je in de buurt van Yerseke bij Multimate Van Maris. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij Exportvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste Duits vuurwerk verkooppunten in de buurt van Yerseke.
Multimate Van Maris is dé vuurwerkdealer voor de regio Kapelle, Biezelinge, Goes en s Gravenpolder. Ook veel mensen uit Kruiningen, Yerseke en Wemeldinge kopen vuurwerk bij Multimate Van Maris.

Eenvoudig Duits vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het Duitse vuurwerk kan geven.

Yerseke is al sinds jaar en dag een mooie plaats om Duits vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Yerseke naar duits vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Dijkwelsestraat 36 te Kapelle zijn:

28-12-2019:
08.30u tot 20.00u

30-12-2019:
08.30u tot 20.00u

31-12-2019:
08.30u tot 17.00u


Komt u uit Yerseke?

Koop uw Duitse vuurwerk dan bij Multimate Van Maris in Kapelle. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Kloetinge, Krabbendijke of Kattendijke komt.